Een stralende glimlach is niet compleet zonder een vleugje glamour. Met Swarovski tandkristallen kun je jouw look naar een hoger niveau tillen. Deze glinsterende kristallen zijn gemaakt door de gerenommeerde firma Swarovski en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het plaatsen, verzorgen en verwijderen van deze prachtige tandjuwelen.

Veilig en pijnloos

Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van het plaatsen van tandkristallen. Gelukkig kunnen we je geruststellen. Het plaatsen van een Swarovski tandkristal is volledig veilig voor je tanden en tandglazuur. BijNails by Wendy maken we gebruik van professionele apparatuur en speciale transparante lijm die nauwelijks zichtbaar is op de tand. Deze lijm is een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde, wat betekent dat het geen schade toebrengt aan je tanden.

Hoe wordt een tandkristal geplaatst?

Het plaatsen van een tandkristal duurt slechts enkele minuten. Voordat we beginnen, reinigen we de tand met een speciale ontsmettende tandreiniger. Vervolgens wordt er een beetje etsmiddel aangebracht om de hechting te bevorderen. Na het drogen van de tand wordt de lijm op het kristal aangebracht en zorgvuldig op de juiste positie geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de lijm uithardt, wordt er een speciale uithardingslamp op de tand belicht. Het resultaat is een schitterend tandkristal dat perfect op zijn plaats blijft zitten.

Hoe lang blijft een tandkristal zitten?

De duurzaamheid van een tandkristal kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de structuur van je tanden, je eet- en drinkgewoonten en de zuurgraad van je speeksel. Over het algemeen kun je verwachten dat een Swarovski tandkristal minimaal 3 tot 6 maanden blijft zitten, en bij goede verzorging mogelijk zelfs nog langer. BijNails by Wendy bieden we een garantie van 2 weken op het tandkristal, mits je de juiste nazorg opvolgt. Mocht het kristal toch binnen deze periode loslaten, dan plaatsen we kosteloos een nieuwe.

Nazorg van het tandkristal

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van je tandkristal kunt genieten, is het belangrijk om de juiste nazorg te bieden. Direct na het plaatsen van het kristal mag je gedurende 1 uur niet eten of drinken. Ook raden we aan om de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken te nuttigen en pas na 12 uur je tanden te poetsen. Wees voorzichtig met hard voedsel en vermijd scherpe voorwerpen in je mond. Probeer daarnaast zo min mogelijk met je tong langs het tandkristal te gaan. Met deze eenvoudige richtlijnen kun je ervoor zorgen dat je tandkristal langdurig mooi blijft.

Verwijderen van het tandkristal

Het verwijderen van een Swarovski tandkristal is eenvoudig en pijnloos. Je kunt het kristal meestal gemakkelijk met je nagel verwijderen. Mocht dit niet lukken, dan kun je een nagelknipper gebruiken om het kristal voorzichtig los te knippen. Het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en geen scherpe voorwerpen te gebruiken, om zo schade aan je tanden te voorkomen.

Prijs van een tandkristal

BijNails by Wendy kun je een Swarovski tandkristal laten plaatsen voor slechts €20,-.
Deze prijs is inclusief de professionele behandeling en de garantie van 2 weken op het kristal.
We werken uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd en aandacht aan elke klant kunnen besteden. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten, waardoor je snel en zonder gedoe kunt genieten van je stralende nieuwe glimlach.

Conclusie

Met Swarovski tandkristallen kun je jouw glimlach een sprankelende touch geven. Deze kristallen zijn veilig, pijnloos en blijven langdurig zitten. Door de juiste nazorg te bieden, kun je ervoor zorgen dat je tandkristal zijn glans behoudt. BijNails by Wendy kun je terecht voor een professionele behandeling tegen een betaalbare prijs. Maak een afspraak en ontdek zelf hoe een Swarovski tandkristal jouw look compleet maakt!